STOP ONRECHT.
STEUN AMNESTY.

Wereldwijd worden mensenrechten geschonden. Mensen worden gemarteld omdat ze hun mening geven. In elkaar geslagen omdat ze homo zijn. Achtergesteld omdat ze vrouw zijn. Veroordeeld tot de doodstraf of zonder eerlijk proces. Vreedzame demonstranten verdwijnen achter de tralies.

Amnesty maakt onrecht zichtbaar en zet de daders onder druk

Amnesty onderzoekt het onrecht en maakt het zichtbaar aan de wereld. Dit doen we via rapporten, persberichten, lobby, acties en campagnes. Zo worden regeringen en bedrijven onder druk gezet om de schendingen te stoppen, slachtoffers vrij te laten of hun beleid te veranderen. Daarnaast steunt Amnesty lokale organisaties en activisten die opkomen voor de mensenrechten in hun land.

Ieder mensenleven is een strijd waard

Amnesty boekt successen. Mensen worden vrijgelaten, martelingen worden gestopt, beleid wordt veranderd. Al duurt het decennia om wetgeving aangepast te krijgen, of jaren om een gevangene vrij te krijgen, Amnesty geeft niet op.

Wat wij gaan doen voor Amnesty International

Met deze theater productie willen wij meer doen voor Amnesty International. Sinds ons stuk over gevangenissen gaat, hebben wij hiernaar onderzoek gedaan en wij kwamen er achter dat er in veel gevangenissen mensen slecht behandeld worden. En daarom willen wij alle winst van onze productie aan dit goede doel schenken. Maar dat kunnen wij natuurlijk niet alleen, u kunt ook helpen. Door een kaartje te kopen steunt u al deze mensen die deze hulp hard nodig hebben.